אברהם אדרי

אברהם אדרי

אומן לבשר

כמה עובדות

קונספט השף: אומנות הבשר והדגים
שנות ניסיון: 34 שנים

קצת על השף

כבר מגיל צעיר התאהבתי בטעם  הבשר והתחלתי לעבוד בקצביות השונות שם עשיתי התמחות  בתורת פיקור בקר, צאן, בעלי כנף.
בוגר מכללת "מישלב", יועץ קולינרי בוגר תדמור בשר טאפאס ודגים ומנהל מטבח מוסדי בכיר,.
 
אם אתם רוצים אירוע מקצועי וייחודי של קרניבורים בליווי ציוד מקצועי מעשנת, גריל ברזילאי, גריל מסתובב, מתקן שווארמה, מבחר סלטים מיוחדים, קינוחים ועוד…
אני הכתובת!

ביקורות

השאר/י ביקורת
יוזר לא מחובר.
תגובה אנונימית
שלח
כתובת: רחוב הרימון 2, קרית אונו
מייל: Info@Smallevents.co.il