אלי שטיין

אלי שטיין

מטבח ים תכוני, אירופה, אסיה

כמה עובדות

שף ב: רעמסס
קונספט השף: אוכל, נשמה, תרבות
שנות ניסיון: 12

קצת על השף

השף אלי שטיין, כיום בן 32 וכבר מספר שנים מוביל ומפתח את הקולינריה הישראלית ביחוד במטבחים התל אביבים.
משיכתו למטבח החלה  לפני 12 שנים בעקבות תשוקתו לטעמים, אוכל, יין, קוקטיליים איכותיים והתגובות האוהדות של הטועמים.
השראתו נובעת מהמרדף הבלתי נגמר אחר ידע ופיענוח תרבויות קולינריות ברחבי העולם בייחוד באסיה, דרום אמריקה ואירופה במשלב בין המטבחים השונים לקלסיקה יחודית משלו.

בשנים האחרונות אלי שטיין היה שף במסעדות המובילות בתל אביב, משנת 2016 הוא השף והשותף של הבר והמסעדה "רעמסס" ביפו ומסעדת 85/15 בכיכר רבין.

רעמסס מתפשט לאורך רחוב שלם ומספק שני ברים ומטבח המאכיל כ -400 אורחים בכל יום.
ונותן בשורה חדשה של שילוב אלכוהול, מוזיקה וקולינריה איכותית עם נגיעות של מטבח ים תיכוני בתיבולים שונים המפגיש טעמים לאנשים מכל הסוגים.

85/15 הינה מסעדה תל אביבית נעימה המועצבת בקפידה ובטעמי אוכל יחודיים המדויקיים לכל ביס.

כתבו עלי

"הבנתי מה אני רוצה"
השף הצעיר והמבטיח אלי שטיין עוזב את טוטו לטובת הובלת מסעדת אדורה הוותיקה ומבטיח להכניס אליה רוח חדשה. המחירים, אגב, ככל הנראה יעלו קרא עוד
השף אלי שטיין:
השף אלי שטיין: "בעבודה אני נינג'ה, אף אחד לא יכול לעצור אותי"
הוא אוהב לבזבז את הכסף שלו על מסעדות, הוא חושב שהעבודה במטבח איננה צבא אבל דומה מאוד לצבא ושהטנגו המשותף שלו עם השף ירון שלו יוליד עוד ועוד הצלחות - ראיון ראשון עם השף אלי שטיין, השף בפועל של מסעדת טוטו קרא עוד
אלי שטיין (אדורה) לא מאמין במסעדות קונספט. ריאיון
אלי שטיין (אדורה) לא מאמין במסעדות קונספט. ריאיון
רגע לפני שהוא יוצא לדרך עצמאית עם אדורה ביסטרו, אלי שטיין (27), לשעבר השף בפועל של טוטו, מבקש שתזכרו את תרומתו למסעדה ההיא, ומסביר למה הוא לא יוצא לשתות אחרי סרוויס כמו הרבה קולגות שלו קרא עוד

ביקורות

השאר/י ביקורת
יוזר לא מחובר.
תגובה אנונימית
שלח
כתובת: רחוב הרימון 2, קרית אונו
מייל: Info@Smallevents.co.il