אנשים ומוסדות שונים המתגוררים ופועלים במרכז מעוניינים לערוך אירועים חשובים. אדם פרטי רוצה לחגוג יום הולדת עגול, זוג נשוי – יום נישואין. משפחות רוצות לחגוג חתונות, בר ובת מצוות ועוד. עסקים רוצים לחגוג עשור או יובל, מוסדות תרבות והשכלה גבוהה – תאריך חשוב בחייהם, וכן הלאה.
כולם מחפשים מקום מתאים לקיום אירועים קטנים במרכז. הבחירה נעשית על פי שיקולים שונים: אופי המקום והאירוע, התשתית של המקום, המוניטין וכמובן, התאמה לצרכיהם, טעמם האישי, רצונותיהם, ואף, ליכולותיהם הכספיות.

האוכל הינו בעל חשיבות עליונה, ולרוב, מהווה את אחד המוקדים החשובים. המטבח יהיה מאובזר ומתאים לכל סוגי הבישולים הנדרשים, ובאופן כללי, להכנת האוכל בצורה מסודרת ולהגשתו המהירה. התפריט יוכן בשיתוף פעולה עם השף. יהיו בו מנות פתיחה, ראשונות, עיקריות וקינוח.
השף יציע מנות מיוחדות שהוא מתמחה בהכנתן ואשר יוסיפו רבות לתפריט. ניתן לקבל מנות אתניות ועוד. התפריט יהיה עשיר ובכל קטגוריה יהיה מספר מנות לבחירה. שתייה מכל הסוגים תוגש ללא הגבלה 

כל מקום כזה חייב להיות בעל תשתית המאפשרת לו אירוח נעים ומושקע. הוא יהיה מרווח במידה הנכונה תוך כדי הקצאת רחבת קבלת פנים, רחבה לשולחנות, לריקודים ועוד. בחלקם תהיינה חצרות נאות עם הצללה, וכן, תאי שירותים מסודרים בכמות המתאימה.
תהיינה בו מערכות מולטי מדיה להשמעת מוסיקה, להקרנת קליפים, סרטונים ומצגות, לנשיאת ברכות ונאומים ולהצגת תכנים אחרים אשר רוצים לערוך באירועים מרגשים כאלו. במקום תהיה מערכת תאורת היצף, תאורה אינטימית, ספוטים וגופי תאורה למיקוד או לאווירה וכדומה.

ניהול האירוע ייעשה בצורה מסודרת על ידי מנהל מיוחד אשר יקפיד שכל השירותים הנדרשים יינתנו על פי הסדר ובזמן הנכון.
כך, יקפידו המלצרים להגיש את כל המנות במועד, השירותים ינוקו כל העת, ולמעשה, כל בקשה רלוונטית מטעם האורחים תיענה ברצון ובמהירות. כך, יוכלו בעלי האירוע להימנע מהתעסקות בטיפול טכני באורחיהם ויקדישו עצמם לאירוח ולהנאה. מומלץ לחפש ולמצוא מקומות אשר מקיימים אירועים קטנים במרכז על בסיס קבוע. כך הם צוברים שם ומוניטין אשר מגיע מניסיון מצטבר של שירותים לאירועים שונים.